Velike promene: Olimpijske igre ostale bez tri glavna sponzora

Šok za Međunarodni Olimpijski komitet

01.10.2024. 15:35
  • Podeli:
Olimpijske igre pixabay-652830fd0e3e2.webp Foto: Pixabay

Kako je saopštila Japanska kompanija Bridžstoun neće produžiti sponzorski ugovor sa Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama kada on istekne ove godine.

Od ranije je poznato da sponzorstva neće produžiti ni Tojota Motor i Panasonik Holdings.

Bridžstoun je bio partner Olimpijskih igara još od 2014. godine.

Međunarodni olimpijski komitet tako će ostati bez tri praktično glavna sponzora.

Tojota je jedina koja je javno objavila da nije zadovoljna načinom na koji MOK raspoređuje sredstva dobijena na ime sponzorstva, te da se taj novac ne koristi na najbolji način kao podrška sportistima i promocija sporta.

Bridžstoun, kao ni Panaosnik, nije izlazio u javnost sa sličnim izjavama, a  objavio  je kako se radi o preraspodeli i promeni strategije brenda koji više želi da se posveti motosportu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()