Brutalne kazne za Zvezdu: Direktor suspendovan na godinu dana, klubu preti oduzimanje bodova

Crveno-beli imaju pravo na žalbu u roku od osam dana

27.04.2024. 10:44
  • Podeli:
nedeljko matić, rukometni klub crvena zvezda - 22 mart 2024 - foto Bane T. Stojanovic ATAImages-662cb9b607113.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Izrečene su žestoke kazne zbog incidenta koji se dogodio na utakmici plej-aut grupe Super rukometne lige Srbije između Dubočice i Crvene zvezde.

Trener crveno-belih Nedeljko Matić će biti suspendovan 15 dana, klub je kažnjen sa 350.000 dinara, a najgore je prošao sportski direktor Crvene zvezde Ognjen Kajganić. On je suspendovan na godinu dana i zabranjen mu je rad u rukometu u tom periodu.

Takođe su kažnjeni rukometaši Crvene zvezde Miloš Bujišić i Dušan Andrejević, koji će pauzirati jedan meč, što su već odradili jer u petak u Šumicama nisu igrali protiv Radničkog iz Kragujevca u porazu od 30:29.

Crvena zvezda ima pravo na žalbu u roku od osam dana. Sam meč još uvek nije registovan, ali sve ide ka tome da Dubočica dobije utakmicu za zelenim stolom službenim rezultatom 10:0. Videćemo da li će Crvena zvezda takođe ostati bez bodova.

Meč je prekinut u 45. minutu kod vođstva Dubočice 25:22. Posle oštrog faula nad pivotom gostiju Andrejevićem. Prvo je došlo do koškanja na terenu, pa i na klupi. Potom je klupa Zvezde ušla u sukob sa publikom, pa su napustili teren. Nakon toga je Crvena zvezda izdala saopštenje i žalila se na suđenje i kriterijum koji je mogao po njihovom mišljenju da dovede do ozbiljnih povreda rukometaša.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()