Dominacija Delfina nad Maltom: Zakazan susret sa Francuskom

Srpski vaterpolisti su zauzeli prvo mesto u grupi

09.01.2024. 20:39
  • Podeli:
PXL_090124_108363570 vaterpolo reprezentacija srbije Sanjin StrukicPIXSELL-659d9fe16d1d4.webp Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u osminu finala Evropskog prvenstva u Zagrebu, pošto su danas pobedili selekciju Malte rezultatom 21:4 u utakmici trećeg kola grupe C.

Najefikasniji strelac u selekciji Srbije bio je Vuk Milojević sa četiri gola, dok su po tri postigli kapiten Nikola Jakšić, Strahinja Rašović, Sava Ranđelović i Marko Radulović

Na golu Radoslav Filipović je imao 12 odbrana.

Tok igre je bio takav da je Srbija lako realizovala prva četiri napada a da su Maltežani tokom osam minuta uputili samo dva udarca ka Filipoviću i to sa deset metara. 

U drugoj četvrtini su se Maltežani raspucali, posle 12 minuta postigli gol sa igračem više i naterali Filipovića na sedam odbrana. Napad je bio produktivan, dva puta vrlo raspoloženi Milojević, pa majstorije Radulovića i Nikole Jakšića, uz dva gola Strahinje Rašovića.

Pošto su srpski vaterpolisti zauzeli prvo mesto u grupi, igraće u osmini finala sa Francuskom sutra od 18:30 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()