Drugi poraz srpskih basketaša: Dvojke Letonaca "pljuštale" kao na traci

Letonija je obezbedila plasman u polufinale Olimpijskih igara, dok našem timu trebaju dve pobede

02.08.2024. 19:27
  • Podeli:
basketasi reuters-66ad157698df7.webp Foto: Reuters

Basketaši Srbije poraženi su od selekcije Letonije rezultatom 21:14.

Letonija je povela na samom startu, Reimo je pogodio dvojku, ali odmah je uzvratio Majstorović prodorom. Vodili su Letonci, Majstorović nije pogodio dvojku, ali je Branković bio dobar u skoku. U nastavku je Stojačić pogodio uz faul. Pogodio je i penal pa je tada Srbija prvi put prešla u vođstvo 5:4.

Međutim, protivnik je bio veoma raspoložen, vezali su seriju od pet poena, a naš tim je bio u problemu. Stojačić je iz četvrtog pokušaja pogodio dvojku, ali sa drugr strane Lacis je bio nepogrešiv.

Letonci su napravil veliku razliku, međutim ni naši se ali su se dosta mučili u napadu. Obe ekipe su brzo uple u bonus, pa se igralo dosta mekše.

Naši momci igrali su neprepoznatljivo, a seriju lošeg perioda prekinuo je Branković sa dva uzastopna poena, a potom i Majstorović.

Ipak, sa druge strane je bio inspirisan protivnik kome je polazilo sve za rukom. Rezultat na kraju meča je bio 21:14.

Naše momke očekuje jop jedna utakmica danas, a protivnik je Poljska od 22:05.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()