Emotivna poruka Šumaherove kćerke: Srećan rođendan, tata

Lepe vesti u porodici Šumaher

04.01.2024. 09:38
  • Podeli:
Korina i Đina Šumaher-6440fa034662c.webp Foto: Profimedia

Legendarni Mihael Šumaher doživeo je 3. januara 55. rođendan, a tim povodom njegova ćerka Đina Maria saopštila je lepu vest - udaće se za svog dugogodišnjeg dečka Jana Betkea.

Svadba će biti održana tokom leta i nema sumnje da je ova vest nešto najlepše što je porodica Šumaher mogla da čuje. 

Đina i Jan su se upoznali na jahanju, jer se ona profesionalno bavi poslom džokeja. U vezi su više od šest godina. Verili su se leta 2023. godine, a predstojećeg će svoju ljubav krunisati brakom. Venčanje će biti održano na Majorci na privatnom imanju Šumahera, gde je jedno vreme, tokom lečenja, boravio i Mihael.

Pitanje je samo da li će Mihael Šumaher moći da prisustvuje venčanju svoje ćerke, jer od kako mu se pre 10 godina dogodila nesreća u francuskim Alpima, kada je udario glavom o stenu, o njemu se ne zna gotovo ništa, osim da je pretrpeo ozbiljno oštećenje mozga i da je bio u komi i kritično nakon nesreće.

Deset godina o legendi Formule 1 znamo samo na osnovu izjava njegovih prijatelja, koji imaju priliku da ga posećuju.

Simbolično, ova vest o venčanju njegove ćerke je procurila u medijima na Šumijev 55. rođendan, a Đina nije propustila priliku da svom ocu čestita uz emotivnu fotografiju na kojoj su ona, njen brat Mik i Mihael.

"Srećan rođendan tata. Podsećanje na neku od naših mnogih avantura", napisala je Đina u opisu fotografije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()