Favorit bez milosti: Novi Beograd torpedovao Šabac u prvom meču polufinala plej-ofa

Najefikasniji u redovima Novobeograđana bio je Miloš Ćuk sa četiri gola

30.04.2024. 21:36
  • Podeli:
miloš ćuk, VK Novi Beograd - 2 april 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages-663146740b2ce.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su danas Šabac rezultatom 14:6 i tako poveli sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije. 

Novobeograđani su u potpunosti opravdali ulogu favorita, a Šapčani su nešto jači otpor pružali do polovine druge četvrtine. Usledila je serija od pet uzastopnih golova ekipe trenera Živka Gocića, pa je već krajem treće deonice pitanje pobednika bilo rešeno.

Najefikasniji u redovima Novobeograđana bio je Miloš Ćuk sa četiri gola, dok se tri puta u listu strelaca upisao Alvaro Granados

Kod gostiju su se istakli Nebojša Toholj i Filip Novaković sa po dva pogotka.

Polufinalna serija plej-ofa igra se na dve dobijene utakmice, a drugi meč je na programu 8. maja u Šapcu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()