Gladović posle uzdizanja vaterpolista: Završićemo i turnir pobedom

Pad protiv Hrvatske, podizanje protiv Mađarske

15.02.2024. 16:15
  • Podeli:
Vaterpolisti Srbije-65ce257138979.webp Foto: VSS

Vaterpolista Srbije Luka Gladović izjavio je da je njegov tim dao sve od sebe da pobedi Mađarsku i dodao da se nada pobedi protiv Grčke u poslednjem meču na Svetskom prvenstvu u Dohi.

"Drago mi je da smo se podigli posle poraza protiv Hrvatske. Bila nam je bitna pobeda, Mađarska je izuzetno kvalitetna ekipa. Dali smo sve od sebe, uspeli da slavimo. Ostaje nam duel sa Grčkom. Tu se nadam maksimumu i da ćemo trijumfom da završimo turnir", rekao je Gladović, prenosi zvanični sajt VSS.

Srpski vaterpolista Petar Jakšić postigao je jedan gol na meč sa Mađarskom.

"Zaista je teško igrati utakmice posle poraza u četvrtfinalu SP. Pronašli smo motiv, odbrana je bila mnogo bolja nego u duelu sa Hrvatskom i zasluženo smo pobedili. Čeka nas poslednji duel na prvenstvu sa Grčkom, siguran sam da možemo i tu utakmicu da dobijemo", naveo je Jakšić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()