Hamilton još jasniji: Ferstapen ne bi voleo da smo u istom timu

Svaki vozač bi voleo da vozi za tako sjajnu grupu ljudi, kaže Britanac

24.11.2023. 13:21
  • Podeli:
levis-hamilton-profimedia.jpg

Britanski vozač Mercedesa u Formuli 1 Luis Hamilton izjavio je da bi 100 odsto bio otvoren da bude vozač istog tima kao i Maks Ferstapen, ali da vozač Red Bula to ne bi voleo.

Direktor ekipe Red Bul u šampionatu Formule 1 Kristijan Horner izjavio je početkom meseca da je Luis Hamilton pregovarao sa njegovim timom i Ferarijem pre nego što je britanski vozač produžio ugovor sa Mercedesom.

"Bio bih više nego srećan da se takmičim protiv Ferstapena u jednakim bolidima. Za mene, Red Bul je uradio neverovatan posao i to je odličan tim. Svaki vozač bi voleo da vozi za tako sjajnu grupu ljudi", izjavio je Hamilton za "Skajsport".

Englez naglašava da mu ipak nije san da menja bolide i timove.

"Mislim da prelazak iz bolida koji nije tako sjajan u pobednički bolid, nije neko ispunjenje sna. San je uvek da počnemo tamo gde smo i da se razvijamo do pobede. Zato sam ostao u Mercedesu", zaključio je Hamilton.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()