I vaterpolisti Hrvatske idu na OI: U četvrtfinalu SP zakazali meč sa Srbijom

Delfini su imali direktan plasman u četvrtfinale, dok su se Hrvati razigravali

11.02.2024. 12:20
  • Podeli:
vaterpolo reprezentacija hrvatske FOTO TANJUG FOTO HINA DAMIR SENČAR-65a44086ccd7b.webp Foto: FOTO TANJUG FOTO HINA DAMIR SENČAR

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije igraće u četvrtfinalu Svetskog prvenstva protiv selekcije Hrvatske, koja je u osmini finala u Dohi pobedila Kinu rezultatom 22:4 (5:2, 5:1, 6:1, 6:0).

Srbija je ranije izborila direktan plasman u četvrtfinale planetarnog šampionata i olimpijsku vizu za Igre u Parizu, pošto je osvojila prvo mesto u grupi C. Srbija je u grupi C savladala Japan (17:10), Crnu Goru (14:6) i SAD (14:12).

Hrvatska je trijumfom protiv Kine pored plasmana u četvrtfinale SP izborila i učešće na OI u Parizu.

Utakmica četvrtfinala SP između Srbije i Hrvatske biće odigrana u utorak od 17 sati u Dohi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()