Italijani tvrde: Lekler šokiran i razočaran zbog dolaska Hamiltona u Ferari

Niko nije ostao ravnodušan na prelazak Britanca u italijanski tim

08.02.2024. 23:27
  • Podeli:
Šarl Lekler_Hassan Ammar AP Tanjug-6432b809e720d.webp Foto: Hassan Ammar / AP / Tanjug

"Šarl Lekler je šokiran je i razočaran vestima o dolasku Luisa Hamiltona u Ferari", piše italijanski "Koriere delo Sport".

Italijanski list, pozivajući se na izvore u “Skuderiji“, navodi da je mladi vozač uzdrman zbog vesti o promenama u timu o kojima nije znao ništa do poslednjeg časa.

"Koriere" navodi i da su u Leklerovom štabu zabrinuti da bi Hamiltonu mogla da pripadne uloga prvog i privilegovanog vozača u timu, ali ističu da se ni vozač, ni njegovi bliski saradnici u narednom periodu neće oglašavati na ovu temu koja je, definitivno, odjeknula u svetu Formule 1.

Lekler je nedavno produžio ugovor sa Ferarijem na neodređeno vreme, iako su se u javnosti pojavile nezvanične informacije da je saradnja potpisana na još tri sezone. On je 2019. došao u italijanski tim iz Saubera i osvajao četvrto, osmo, sedmo, drugo i peto meesto u šampionatu.

Još ove sezone nastupaće u tandemu sa Karlosom Saincom, a od 2025. godine deliće boks sa sedmostrukim prvakom sveta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()