Kolaković posle poraza od Turske: Ovo niko nije očekivao...

Falilo je energije

30.09.2023. 12:30
  • Podeli:
Igor Kolaković_Foto Profimedia-644be97dcfec0.webp Foto: Profimedia

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Turske sa 3:1, na startu kvalifikacija za Olimpijske igre, a utiske nakon poraza izneo je i selektor naše ekipe Igor Kolaković.

"Težak poraz za nas na otvaranju kvalifikacija. Uopšte nije delovalo da ćemo ovako važan meč protiv Turske odigrati u kontraritmu", počeo je Kolaković za sajt OSS.

Falilo je energije.

"Nedostajalo je svega, pa čak i naše prepoznatljive energije. Ušli smo veoma mlako u sve ovo, u prvom setu smo propustili nekoliko šansi za kontranapad. Mislili smo da smo se vratili u drugom periodu, ali to je bio samo privid. Turci su igrali veoma dobro", rekao je on.

Niko u timu nije očekivao ovakvo izdanje.

"Mi u elementu servisa nismo uradili gotovo ništa, na prijemu smo bili vrlo uzdržani da to bude najbolje moguće. Kao plod svega toga došle su greške koje smo pravili naročito u napadu. Mnogo mi je žao što smo ovako počeli. Mislim da niko od nas nije očekivao – ne zbog poraza, nego zbog načina na koji smo igrali. Jednostavno, neka naša upornost nije došla do izražaja. Iako smo želeli i borili se, bili smo za razliku od Turaka mnogo neprecizni", zaključio je Kolaković.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()