Kolaković: Važno je što smo pobedili direktnog konkurenta

Kuba je pala, a mi kao da smo čekali da se potpuno predaju, a oni su se podigli, vidi zamerke selektor odbojkaša

07.07.2023. 10:28
  • Podeli:
Igor Kolaković_Foto Profimedia-644be97dcfec0.webp Foto: Profimedia

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon utakmice sa Kubom, da je to velika pobeda za nacionalnu selekciju protiv konkurenta na svetskog rang listi.

Odbojkaši Srbije savladali su Kubu rezultatom 3:2, po setovima 19:25, 25:23, 25:21, 22:25, 15:11 tako da ostaju u borbi za plasman na finalni turnir Lige nacija.

"Ovo je velika pobeda. Kuba je nepredvidiv protivnik, koji igra na mahove i mnogo se oslanja na fizički aspekat. Imaju igrače koji jako dobro serviraju i igraju u najboljim ligama sveta. Sigurno da smo imali teškog protivnika. Osim toga, nismo odigrali dobar meč. Imali smo probleme na prijemu u prvom setu, u drugom nismo blistali, a u trećem smo proigrali", istakao je selektor Srbije. 

Dodaje da su protivnika u jednom momentu vratili u meč.

"Kuba je pala, a mi kao da smo čekali da se potpuno predaju i tako smo ih vratili u život, umesto da sve završimo u četvrtom setu. Ipak, velika je stvar kada ipak izađemo kao pobednici iz ovakvog meča. Važno je što smo pobedili direktnog konkurenta na svetskoj rang-listi i, naravno, što smo u igri za fajnal ejt", zaključio je Kolaković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()