Lekler posle pobede: Bolid je bio sjajan

Vozač Ferarija je dominirao na Velikoj nagradi Australije u Melburnu

10.04.2022. 13:27
  • Podeli:
charles-leclerc-vn-australija-10042022-profimedia.jpg

Pobednik na trećoj stazi nove sezone Formule 1, na Velikoj nagradi Australije, je Šarl Lekler. Vozač iz Monaka je odvozao trku na kojoj je bio dominantan toliko da je 20 skundi zaostatka ostavio iza sebe svoje rivale. 

Posle trke Lekler je bio prezadovoljan i sve pohvale dao je novom bolidu Ferarija, koji već tri puta fantastično vozi.

"Ovo je prva pobeda u kojoj smo kontrolisali prednost. Iskreno, bolid je bio sjajan. Dobro sam radio tokom cele nedelje, ali to ne bi bilo moguće bez dobrog bolida", rekao je Lekler.

Vozaču Ferarija ovo je druga pobeda u ovoj sezoni Formule 1 i trenutno vodi u generalnom plasmanu sa 71 osvojenim bodom.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()