Maja Ognjenović: Pobedu nismo dovodile u pitanje, meč sa Poljskom biće ključan

Naše devojke su danas takmičenje u Belgiji počele ubedljivim trijumfom nad Ukrajinom sa 3:0 u setovima posle sat i 20 minuta igre

18.08.2023. 21:37
  • Podeli:
Maja ognjenović profimedia-0624794310-64d8bea657d94.webp Foto: Profimedia

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović započela je uspešno svoje deveto učešče na Evropskom prvenstvu.

Naše devojke su danas takmičenje u Belgiji počele ubedljivim trijumfom nad Ukrajinom sa 3:0 u setovima posle sat i 20 minuta igre. 

Izabranici selektora Đovanija Gvidetija nijednog trenutka nisu dovele pobedu u pitanje.

Iskusna 39-godišnja tehničarka bila je zadovoljna igrom naše selekcije.

"Moram da priznam da te prve utakmice na šampionatima uvek izgledaju mrvicu drugačije od onoga što mi zamislimo i želimo, zato što pretpostavljam da tu utiče više faktora. Prisutno je i uzbuđenje, treba da se oseti teren, tu je i prevelika želja da sve bude kako treba. Možda je za nijansu sporije sve bilo danas nego što će biti na narednim utakmica. Ali, dobro, kao što ste rekli - nije se pobeda dovodila u pitanje", rekla je Ognjenovićeva.

Našim devojkama prva dva meča na šampionaatu sa lakšim rivalima poslužiće da se što bolje uigraju, dok pravi ispit sledi protiv Poljske.

"Znači nam da idu prvu mečevi sa Ukrajinom i Slovenijom, na kojima ćemo mi koristiti šansu da se uigramo, da našu igru dovedemo do željenog nivoa za ovu fazu takmičenja. Više puta smo pričali o grupi, ta utakmica sa Poljskom je svakako ključna, ali opet i ona poslednja protiv Belgije. Sutra ćemo imati vremena da uradimo teretanu i trening, malo i da se odmorimo, a onda u nedelju protiv Slovenije da probamo da izgledamo bolje što je bilo danas", zaključila je kapiten Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()