Mladi predstavljaju Srbiju u Gangvonu: Jašić bez polufinala na Zimskim oplimpijskim igrama

Biatlonci Srbije nastupaju sledeće nedelje

21.01.2024. 12:37
  • Podeli:
Luka Jašić-65ad0196ba88f.webp Foto: OKS

Srpski reprezentativac u brzom klizanju Luka Jašić nije uspeo da se plasira u polufinale trke na 1.000 metara na Zimskim olimpijskim igrama mladih (YOG) u Gangvonu.

Jašić je prvo u kvalifikacijama zauzeo drugo mesto u svojoj grupi sa vremenom 1:32.386. 

Međutim, mladi srpski klizač nije uspeo da se plasira u polufinale trke na 1.000 metara, pošto je u četvrtfinalu zauzeo treće mesto (1:30.192).
Jašić će sutra nastupiti u disciplini 500 metara.

Srpski predstavnici u biatlonu Hana Jelena Braun i Abdulkerim Hodžić završili su svoju trku u disciplini singl mix štafeta (7,5km - muškarac/ 6km - devojka) na 23. mestu od ukupno 30 timova. 

Biatlonce Srbije poslednji nastup na ovogodišnjem YOG-u očekuje u utorak, 23. januara.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()