MMA borac preti Ibrahimoviću: Brutalno ću ga prebiti

Taj ku*vin sin je 2011. godine ubio i izvukao se, ne može Poljak da zaboravi Šveđaninu ružno delo

31.08.2023. 10:47
  • Podeli:
Zlatan Ibrahimović1-647d984a56b55.webp Foto: Profimedia

Legendarni Zlatan Ibrahimović ovo leto završio je svoju fudbalsku karijeru, ali zbog svog ratobornog karaktera dobija sve više ponuda za ulazak u ring.

Poslednji u nizu ponudio mu se poljski MMA borac Darius Kazmierzuk (49), koji želi da prebije Ibru zbog događaja iz 2011. godine.

Poljak, koji je veliki ljubitelj životinja, namerava da mu se osvetiti jer je pre više od deset godina učestvovao u lovu na lavove.

"Taj ku*vin sin 2011. godine je ubio lava. Otišao je s gomilom magaraca u lov i ubili su lava samo zbog trofeja. Izvukao se bez posledica, ali ja mu spremam brutalne batine”, rekao je poljski MMA borac.

Ibrahimović mu je uzvratio rekavši za Poljaka da je "palačinka" i nije dalje ulazio u rasprave, ali mediji ne bi imali ništa protiv da ga vide u „selebriti boksu ili MMA".

Iako mu MMA nije hleb i voda, Zlatan je veliki ljubitelj borilačkih sportova i nosilac crnog pojasa u Tekvondou. Često je tokom fudbalske karijere objavljivao na društvenim mrežama snimke i fotografije svojih treninga koji su ponekad uključivali elemente borilačkog sporta.

Kazmierzuk je možda iskusan MMA borac, međutim ne baš uspešan jer u 15 borbi ima samo tri pobede. Uz Poljaka sa Ibrahimovićem bi rukavice ukrstio i slavni jutjuber KSI, koji mu je ponudio bokserski okršaj, ali Šveđanin nije dao nikakav odgovor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()