Najemotivniji trenutak Nikole Grbića: Pomešane suze sreće i tuge

Medalja za slavu pokojnom ocu

17.09.2023. 10:47
  • Podeli:
Nikola Grbić-6506ba6eda57f.webp Foto: AP Photo/Andrew Medichini/Tanjug

Nikola Grbić je zavlada Evropom u posebnom trenutku njegovog života. Proslavljeni srpski odbojkaš, još uspešniji trener, predvodio je na Evropskom prvenstvu u Italiji, odbojkaše Poljske do šampionske titule i ispustio sve svoje emocije. 

Selektor Poljske je posle pobede u finalu pao u zagrljaj porodice, kada su mu potekle suze od sreće i tuge. Nikola Grbić je sa ekipom koja nikada nije bila među favoritima osvojio zlatnu medalju veče uoči godišnjice smrti svog oca Miloša, slavnog odbojkaša i čoveka zbog koga su i on i njegov brat Vladimir počeli da se bave odbojkom. 

Miloš Grbić, osvajač bronzane medalje sa Jugoslavijom na Evropskom prvenstvu, preminuo je 2008. godine. 15 godina kasnije emocije njegovog sina bile prejake, ali je porodica bila tu da ih olakša, prihvati ih i zagrli. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()