Nezapamćena tragedija na auto-trkama: Vozilom uleteo u publiku, poginulo sedam osoba

Mediji prenose da je trku uživo pratilo oko 100.000 gledalaca

22.04.2024. 09:17
  • Podeli:
sri lanka, hitna pomoć u sri lanki, srilankanska hitna pomoć - kolombo, 22 april 2019 - profimedia-66260e7547b53.webp Foto: Profimedia

Nezapamćena tragedija dogodila se u Šri Lanki, kada je tokom jedne auto trke, koju je u blizini glavnog grada Kolomba organizovala vojska te zemlje, vozač automobila izgubio kontrolu tokom trke i zakucao se u publiku.

Vozilo je u punoj brzini uletelo među navijače na nezaštićenom delu staze.

Najmanje sedam osoba izgubilo je život.

"Ukupno 27 osoba prebačeno je u bolnicu, od kojih je sedam umrlo od zadobijenih povreda", rekao je portparol policije.

Među žrtvama je i jedna osmogodišnja devojčica.

Mediji prenose da je trku uživo pratilo oko 100.000 gledalaca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()