Novi uspeh za srpsku atletiku: Jovančević u finalu skoka udalj na Evropskom prvenstvu

Finale je na programu sutra od 20 sati

07.06.2024. 14:22
  • Podeli:
strahinja jovancevic atletski savez srbije-6662fa9c6c6d1.webp Foto: Atletski savez Srbije

Srpski atletičar Strahinja Jovančević plasirao se u finale discipline skok udalj na šampionatu Evrope u Rimu, pošto je danas u kvalifikacijama skokom u trećoj seriji 7,95 metara zauzeo 12. mesto.

Drugi srpski predstavnik Lazar Anić nije uspeo da se domogne finala, jer je u prvoj seriji preskočio 7, 88 metara, a zatim dva puta prestupio.

Finale je na programu sutra od 20 sati. Prethodno, Milica Emini nije uspela da se plasira u finale u trci na 100 metara sa preponama.

Ona je imala vreme 13,24 i zauzela 12. mesto, dok je 11 najboljih prošlo u finale. Finale joj je izmaklo za jednu stotinku sekunde.

Od 19.55 Armin Sinančević i Asmir Kolašinac nastupaju u kvalifikacijama u bacanju kugle, Angelina Topić od 20.30 boriće se za finale u skoku u vis, a Aleksa Kijanović od 21.10 u trci na 100 metara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()