Odbojkašice Srbije poražene od Francuske u Ligi nacija

Selekcija Srbije sledeći meč igra u subotu protiv Japana od 12.20 sati.

14.06.2024. 09:56
  • Podeli:
odbojkaški savez srbije ženska odbojkaška reprezentacija-666bf79f9d104.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, u podmlađenom sastavu, poražena je danas u Fukuoki od selekcije Francuske 3:1 (25:22, 22:25, 25:23, 25:21) u drugoj utakmici treće sedmice Lige nacija.

Srpkinjama je ovo bio sedmi poraz u ovogodišnjoj Ligi nacija, a najefikasnije su bile Vanja Bukilić sa 26 i Vanja Ivanović sa 17 poena.

Selekcija Srbije sledeći meč igra u subotu protiv Japana od 12.20 sati.

Na završni turnir će se plasirati domaćin Tajland i još sedam najuspešnijih selekcija. 

Finalni turnir Lige nacija odigraće se od 20. do 23. juna u dvorani Huamrak u Bangkoku. Titulu brane odbojkašice Turske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()