Odbojkašice Srbije protiv Poljske u nastavku SP

Branilac titule igraće novoj fazi Svetskog prvenstva protiv domaćina u Lođu

03.10.2022. 09:04
  • Podeli:
Odbojkašice Srbije timska-1664612109240.webp Foto: OSSRS

Ženske odbojkaške reprezentacije na Svetskom prvenstvu prenele su u drugu rundu takmičenja samo bodove koje su u grupnoj fazi osvojile protiv selekcija koje su se plasirale dalje. O ovo novom pravilu FIVB je obavestila javnost, u nedelju u ponoć, tako što je tabela ukrštanja timova manjim brojem bodova, iako je prilikom najave SP naglasio da se svi rezultati i osvojeni bodovi iz prve faze takmičenja  prenose u drugu fazu.

Ženska seniorska rerpezentacija Srbije, branilac titule, igraće u drugoj fazi, u Grupi F u 1. kolu protiv Poljske, u utorak od 20.30 časova. U 2. kolu Srbija će igrati protiv Dominikanske Republike u sredu od 19.00 časova, a u 3.  protiv Tajlanda u petak od 15.00 časova. Seniorke Srbije će u poslednjem, 4. kolu odmeriti snage protiv Turske u subotu od 17.30 časova. U F grupi će još igrati SAD, Kanada i Nemačka.

U E grupi osmine finala, u Roterdamu će igrati Italija, Belgija, Holandija i Portoriko iz A grupe i Kina, Japan, Brazil i Argentina iz D grupe.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()