Odbojkašice Vero Voleja pobedile Jedinstvo u Rumi

Po propozicijama CEV, pobednici svih pet grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale.

10.01.2024. 22:15
  • Podeli:
jedinstvo stara pazova odbojkaški savez srbije-659f07ab0c82a.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove poražene su danas od ekipe Vero Voleja sa 3:0 (25:14, 25:16 i 25:13) u meču 5. kola A grupe Lige šampiona.

Jedinstvo će u poslednjem, 6. kolu A grupe gostovati u Francuskoj. Meč Volej Miluz - Jedinstvo odigraće se u utorak, 16. januara od 19.00 časova u Miluzu.

Po propozicijama CEV, pobednici svih pet grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale.

Drugoplasirane ekipe i najbolja trećeplasirana ekipa plasiraće se u plej – of za plasman u četvrtfinale.

Preostale četiri trećeplasirane ekipe takmičenje će nastaviti u četvrtfinalu Kupa CEV.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()