Odbojkašice Zvezde u Francuskoj jure prolaz u četvrtfinale

U prvom meču, odbojkašice Zvezde su slavile nakon velikog preokreta.

15.01.2024. 13:38
  • Podeli:
OK Crvena zvezda_foto_odbojkaski savez Srbije-65a100de35f44.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Odbojkašice Crvene zvezde očekuje revanš utakmica plej-ofa Kupa CEV u Francuskoj protiv ekipe Bezije. Duel je na programu u utorak od 19:30 časova.

U prvom meču, odbojkašice Zvezde su slavile nakon velikog preokreta. Utakmica u Beogradu je obilovala uzbuđenjima, gost iz Francuske je ušao bolje u duel i poveo sa 2:0 u setovima. Međutim, crveno bele devojke se nisu predale. 

Prvo su došle do izjednačenja, potom ostale trezvene u odlučujućem setu i na kraju zasluženo došle do pobede od  3:2, po setovima 15:25, 25:27, 25:19, 25:20, 15:13.

Bolji iz duela Crvena zvezda - Bezije igraće u četvrtfinalu Kupa CEV protiv jedne od trećeplasiranih ekipa Lige šampiona 2024.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod. 

Ako obe ekipe imaju isti broj trijumfa i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje “zlatni set” koji se igra do 15 poena odmah po završetku druge, revanš, utakmice. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()