Oglasio se Sainc posle vesti o Hamiltonu: Rastajem se sa Ferarijem na kraju sezone

Španac se rastaje sa Italijanima posle četiri sezone

02.02.2024. 11:31
  • Podeli:
Karlos Sainc-650710989af57.webp Foto: AP Photo/Vincent Thian/Tanjug

Ozvaničenjem prelaska Luisa Hamiltona iz Mercedesa u Ferari, Karlos Sainc shvatio je da za njega nema više mesta u timu za koji je vozio Formulu 1.

Hamiltonov prelazak među Italijane, od početka 2025. godine, španskom vozaču daje poslednju priliku da u sledećoj sezoni, koja mu je zagarantovana ugovorom, pokuša da impresionira ostale timove i "natera" ih da mu daju šansu u svom timu.

Čim je vest o dolasku Hamiltona u Ferari postala zvanična, na društvenim mrežama se na tri jezika oglasio i Španac.

"Posle ove vesti Ferari i ja ćemo se rastati na kraju 2024. godine. I dalje imamo dugu sezonu pred sobom. Kao i uvek, daću sve od sebe za tim i navijače širom sveta. Vesti o mojoj budućnosti biće najavljene kada za to bude vreme”, piše u saopštenju Karlosa Sainca.

Sainc je u Formuli 1 debitovao 2015. godine u ekipi Toro Roso, a vozio je za Reno i Meklaren. U Ferari je došao 2021. godine, a sledeća sezona biće mu četvrta i poslednja u timu italijanskog konstruktora.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()