Olimpijska šampionka šokirana partnerovom prevarom: On je žena koja je ukrala milione

Neverovatna priča stiže iz Južne Koreje

16.02.2024. 21:15
  • Podeli:
Nam Hjun Hi-65cf82fd2b946.webp Foto: Profimedia

Osvajačica srebrne i bronzane olimpijske medalje na Igrama u Pekingu 2008. Nam Hjun Hi (42) otkrila je da je njen partner zapravo žena, koja je optužena za prevaru i iznudu. 

Južnokoresjku mačevalku život je baš sastavio. Ona se suočava sa retkom prevarom svog ljubavnog partnera Jeona Čeonga Joa, jer je saznala da on zapravo nije onaj za koga se predstavlja.

U septembru 2023. Hjun Hi predstavila je Čeong Joa, 15 godina mlađeg muškarca, kao svog dečka i potomka treće generacije velike porodice koja poseduje nekoliko kazina i luksuznih hotela.

Nešto kasnije prekinula je vezu sa njim kada je otkrila da je on, u stvari, žena sa istorijom višestrukih optužbi za prevaru.

"Preteško mi je. Ne želim više da me Jeon kontaktira ili da mi se približi", rekla je Nam.

Profimedia

Veza trajala mesec dana, sud presudio pre dva dana

Istočni okružni sud u Seulu, 3. novembra, izdao je nalog za hapšenje Jeona nakon što je utvrdio da je prevarila najmanje 15 ljudi. Kasnijim istragama ovaj broj se povećao na 27, a utvrđeno je da je ukradeni iznos 2,1 miliona evra. Sva dela dogodila su se između aprila 2022. i oktobra 2023. godine.

Jeon se predstavljala kao naslednik bogate porodice. Žrtve je mamila ekskluzivnim ulaganjima koje su dostupne samo milionerima, ali posle suđenja, pre nekoliko dana, osuđena je na 12 godina zatvora.

Nam, šestostruka osvajačica medalja na Svetskom prvenstvu (jedna zlatna i pet bronzanih), rekla je da je i ona bila žrtva Jeona i da nije znala za kriminalnu prošlost svog bivšeg partnera.

Jeon je prošle godine rekla lokalnim medijima da je većina novca potrošena na Nam, uključujući kupovinu novog Bentlija i otplatu kredita, nakon čega je sud naložio oduzimanje imovine i predmeta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()