Ostali na nuli: Delfini deklasirali Veliku Britaniju

Sledeći meč Srbija igra protiv Slovačke u subotu od 16 sati

23.06.2023. 20:02
  • Podeli:
Vaterpolo savez srbije-6495ddd4cab20.webp Foto: Vaterpolo savez Srbije/K.Vulović

Vaterpolisti Srbije ubedljivo su, sa 28:0, savladali Veliku Britaniju u 1. kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Netanju.

Od samog početka, kako to rezultat i pokazuje, Srbija je nametnula svoj ritam, igrala čvrsto u obe faze igre i na kraju zasluženo slavila. Sa druge strane, Britanci nisu uspeli da dođu ni do počasnog gola.

Strelci za Srbiju su bili: Lazić sa pet, Vučinić, Rašović i Ubović četiri, Dimitrijević, Radulović, Ranđelović i Milojević po dva, Jakšić, Drašović i Janković po jedan gol.

Sledeći meč Srbija igra protiv Slovačke u subotu od 16 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()