Posledice zemljotresa: I Hataj se povukao iz takmičenja

Posle ovakve katastrofe o odbojci nismo mogli ni da pričamo, piše u saopštenju kluba

20.02.2023. 15:47
  • Podeli:
turska_zemljotres - reuters-63f076395e82a.webp Foto: Reuters

U krajevima Turske, koji je nedavno pogodio razorni zemljotres, sve je usmereno ka spašavanju života i adaptaciji na novi život. Posledice su neopisive u svakom pogledu, a iz sportskih takmičenja istupaju klub za klubom.

Fudbalski klub Gazijantep je prvi obavestio tursku ligu da se povlači iz ovogodišnjeg takmičenja jer ne može da nastavi sa treninzima i pripremama, naročito ako se uzme u obzir i to da je ostao bez "krova nad glavom".

Putem Gazijantepa krenuo je odbojkaški klub Hataj, čiji su igrači, radnici i uprava pretrpeli još veće posledica. Klub je obavestio Ligu da je za njih sezona završena.

"Nastavlja se naša borba kako bismo zacelili rane. Posle ovakve katastrofe o odbojci nismo mogli ni da pričamo. Jasno je da nije moguće da naš klub nastavi da se takmiči u Ligi u ovako teškim uslovima. UO je odlučio da se povuče iz takmičenja", piše u saopštenju kluba Hataj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()