Potez kapitena za istoriju: Ovo je gol Jakšića koji je odveo Srbiju u polufinale

Pobeda "Delfina" nakon velike drame u Parizu

07.08.2024. 17:08
  • Podeli:
nikola jaksic reuters-66b38d1c73173.webp Foto: Reuters

Vaterpolisti Srbije plasirali se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto su u četvrtfinalu pobedili Grčku rezultatom 12:11.

Viđen je egal do samog kraja, kada je na semaforu stajalo 11:11. Međutim, na scenu je onda nastupio sjajni Nikola Jakšić koji je postigao gol praktično u poslednjoj sekundi meča i odveo napu reprezentaciju u polufinale Olimpijskih igara.

 Jakšić je sa prilične udaljenosti "ispalio projektil", a on je od prečke završio u golu Grčke, za pobedu naše selekcije.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod:

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()