Povratak "otpisanih": Rukometni klasik u Parizu pripao Hrvatskoj

Nemci su bili apsolutni favoriti u ovom susretu...

31.07.2024. 15:55
  • Podeli:
hrvatska rukomet reuters-66aa3f0d0d773.webp Foto: Reuters

Rukometna reprezentacija Hrvatske upisala je važan trijumf, pošto je u okviru 3. kola grupe A na Olimpijskim igrama savladala Nemačku rezultatom 31:26.

Popularni "kauboji" su se tako na najbolji način iskupili za dve slabe partije. Prethodno su teškom mukom savladali Japan rezultatom 30:29, da bi u narednom kolu izgubili od Slovenije rezultatom 31:29.

Što se tiče Nemaca, oni su u uvodnim duelima savladali Japan i Španiju.

Što se golgeterskog učinka tiče, u pobedničkom timu blistao je Ivan Martinović sa devet golova, dok je u selekciji Nemačke bolji od ostalih bio Johanes Gola sa osam pogodaka.

U narednom kolu Hrvati će odmeriti snage sa Švedskom, dok će Nemačka na megdan Španiji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()