Povratak u Poljsku: Srećko Lisinac posle pet godina napustio Trentino

Iskusni bloker se tako vratio u poljsku odbojku posle pet godina

12.07.2023. 18:12
  • Podeli:
Srecko Lisinac profimedia-64aed092bde33.webp Foto: Profimedia

Jedan od najboljih srpskih odbojkaša, Srećko Lisinac, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Projekt Varšavom, piše Telegraf.

Iskusni bloker se tako vratio u poljsku odbojku posle pet godina, a prethodno je, od 2018. godine nosio dres Trentina, sa kojim je postao šampion Italije.

"Mislim da bi svaki klub na svetu želeo da ima igrača poput njega u svom timu. Srećko Lisinac nije samo igrač svetske klase, već ima veliko iskustvo i karakter koji može da podigne kvalitet naše igre", rekao je za poljske medije Pjotr Gacek, sportski direktor Projekt Varšave.

Srpski odbojkaš ističe da je iskustvo glavni faktor.

"Iskusan smo tim i možemo da uradimo velike stvari", istakao je Lisinac.

Podsetimo, Lisinac je prethodno nastupao  za Belhatov, gde se i najviše afirmisao na internacionalnom nivou, a nosio je i dres Berlina, sa kojim je bio prvak Nemačke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()