Preokret: Gvideti promenio spisak za Pariz - Bjelica i Jegdić precrtane

Poznat i konačan spisak devojaka za Olimpijske igre

21.07.2024. 13:40
  • Podeli:
đovani gvideti, 17 maj 2024 - profimedia-6656d29ce8ef2.webp Foto: Profimedia

Selektor odbojkašica Đovani Gvideti pre desetak dana je objavio preliminarni spisak za Olimpijske igre uz napomenu da može da se promeni posle prijateljskih utakmica, upravo to se i dogodilo.

Dve devojke, Aleksandra Jegdić i Ana Bjelica neće putovati u Pariz, a u avion uskaču Silvija i Mina Popović. Srbija definitivno samo sa jednim klasičnim korektorom ide na Olimpijske igre – Tijanom Bošković.

U prvom trenutku je izbor na poziciji libera bila Aleksandra Jegdić, ali se posle prijateljskih utakmica Italijan ipak odlučio za iskusnu Silviju Popović. Ana Bjelica je bila u planu za 13. rezervnog igrača, a u međuvremenu se ipak dokazala Mina Popović i odličnim partijama zaslužila mesto među putnicima.

Ovo je sada konačan spisak reprezentacije Srbije za Pariz:

Dizači Maja Ognjenović i Bojana Drča, korektor Tijana Bošković, libero Silvija Popović, primači servisa Sara Lozo, Bianka Buša, Aleksandra Uzelac, Bojana Milenković i Katarina Lazović, srednji blokeri Maja Aleksić, Hena Kurtagić i Jovana Stevanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()