Rašović i nakon serije poraza ne odustaje: "Verujem da možemo do medalje"

Naš tim brani zlato osvojeno pre četiri godine

05.08.2024. 18:20
  • Podeli:
vaterpolo reprezentacija srbije, vaterpolisti srbije, viktor rašović - 1 avg 2024 - foto Reuters (1)-66ab6e631ddcb.webp Foto: Reuters

Srpski vaterpolisti su danas poraženi od selekcije Mađarske nakon čega su kao četvrti na tabeli izborili plasman u četvrtfinale Olimpijskih igara.

Vaterpolista Srbije Viktor Rašović sumirao je utiske posle poraza o Mađarske.

"Kao i što smo znali utakmica je bila napeta i teška. Spremni smo za četvrtfinale. Izvući ćemo pouke iz ovoga. Bili su bolji rival danas i  čestitam im. Samo da što pre ovo zaboravimo i da pokuša da napadnemo medalju", rekao je Rašović.

Prilično loša odbrana bila sinonim za vaterpoliste u ovom meču.

"Mislim da se desio pad u odbrani, ali i u napadu. Nismo iskontrolisali to. Kaznili su nas. Čekamo rivala u narednoj utakmici. S kim god da se ukrstimo, biće teško i naporno. Ko god da je idemo na pobedu".

Da li je zlato sa prošlih Igara obaveza?

"Zlato sa prošlih igara nas obavezuje naravno. Verujemo u sebe, verujemo da možemo do medalje", poručio je Rašović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()