Rekordnih 10 ekipa iz Srbije na evro sceni: Odbojkaška sreda širom Evrope

I muški i ženski timovi bore se za bolji plasman

24.11.2023. 14:47
  • Podeli:
ženska odbojka pixabay-653ba91c90af4.webp Foto: Pixabay

Odbojkašice Crvene zvezde će u utorak u prvom meču osmine finala Kupa CEV dočekati češki Šelmi iz Brna od 18 časova, dok će odbojkašice Uba ugostiti rumunski Voluntari od 19 časova u prvoj utakmici osmine finala Kupa izazivača.

Sedam srpskih klubova će na teren u sredu, 29. novembra. Prvi će na teren odbojkaši Radničkog doo iz Kragujevca, koji će igrati revanš meč šesnaestine finala Kupa CEV u Krajovi od 18 časova.

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove će u Rumi igrati protiv francuskog Miluza od 19 časova u meču 3. kola A grupe Lige šampiona.

Odbojkaši Ribnice će se u Kraljevu od 19 časova, u revanš utakmici šesnaestine finala Kupa izazivača, sastati sa finskom Akom.

Odbojkašice Železničara su domaćini u Lajkovcu italijanskom Kjeriju u prvoj utakmici osmine finala Kupa CEV od 19 časova.

Revanš mečeve šesnaestine finala Kupa CEV odigraće u sredu i odbojkaši Vojvodine iz Novog Sada, u Španiji protiv Rio Duero Sorije od 20 časova i odbojkaši Partizana u Belgiji protiv Luvena od 20:30 časova.

Poslednji meč odbojkaške srede odigraće odbojkaši Spartaka iz Subotice na Azorima protiv Fonte Bastarda u revanš meču šesnaestine finala Kupa izazivača od 21:30 časova.

Radnu sedmicu odbojkaških klubova iz Srbije zaokružiće odbojkašice TENT iz Obrenovca, koji će u četvrtak, 30. novembra u Obrenovcu odigrati prvu utakmicu osmine finala Kupa izazivača protiv rumunskog Lugoža od 19 časova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()