Rozočarana Ivana Španović se ponovo oglasila: Možda nije bilo suđeno

Citirala je i hrabru poruku svog oca

06.08.2024. 18:40
  • Podeli:
ivana spanovic reuters-66b2513696466.webp Foto: Reuters

Srpska atletičarka Ivana Španović doživela je krah na Olimpijskim igrama u Parizu. Ona nije uspela da se plasira u polufinale skoka u dalj.

Španovićka zbog problema sa povredom nije mogla bolje da skače, tako da je završila svoje takmičenje na svetskoj sportskoj smotri. 

Posle neuspeha na Olimpijskim igrama oglasila putem svog Instagram naloga, gde je prvo citirala izjavu svog oca.  

"Ponosim se tobom. Teže je pobediti strah, nego pokletnuti pod povredom.Hrabrost je nebeska vrednost, povreda tek činjenično stanje." - Tata ♥️

"Bog zna da smo pokušali i dali sve. Hvala vam svima na svim lepim recima, podršci, energiji i molitvama. 
Možda nije bilo suđeno ali je bilo vredno borbe", napisala je ona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()