Rukometaši Srbije dočekuju Novu godinu na SP u Katovicama

Alžir poznajem jako dobro, jer sam imao priliku da igram protiv njih kao selektor Tunisa, rekao je selektor Srbije

13.01.2023. 10:28
  • Podeli:
Đerona-63b68132b8f02.webp Foto: RSS

Muška rukometna reprezentacija Srbije igra u petak protiv selekcije Alžira od 20.30 sati u 1. kolu grupe E na Svetskom prvenstvu u Katovicama.

Srbija se na ovogodišnjem SP, koje se igra u Poljskoj i Švedskoj, nalazi u grupi E sa Alžirom, Nemačkom i Katarom. Svi mečevi u ovoj grupi biće odigrani u Katovicama.

"Alžir poznajem jako dobro, jer sam imao priliku da igram protiv njih kao selektor Tunisa. Očekuje nas potpuno drugačiji meč u odnosu na ono što smo igrali protiv Švedske i zato moramo da budemo na oprezu. Biće izazovno, ali uradili smo detaljnu analizu, imamo još jedan trening kada ćemo raditi na finesama u našoj igri i finalnoj pripremi taktike pred utakmicu", rekao je selektor Srbije Antonio Đerona uoči meča.

Svi srpski rukometaši biće spremni za meč.

"Svi igrači koji su ovde su zdravi, uspeli smo da ih oporavimo od utakmica, putovanja i da ih dobro fizički pripremimo za izazov koji Srbiju očekuje u petak", naveo je Đerona.

Reprezentacija Srbije peti put učestvuje na Svetskim prvenstvima od samostalnosti 2006. godine. Naša selekcija je najbolji rezultat ostvarila 2009. godine kada su Orlovi zauzeli osmo mesto na SP u Hrvatskoj. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()