Sada je čeka ono najteže: Dona Vekić u osmini finala Olimpijskih igara

Prva prepreka je savladana

29.07.2024. 14:57
  • Podeli:
dona vekic reuters-66a79189b3b37.webp Foto: Reuters

Hrvatska teniserka, Dona Vekić plasirala se u osminu finala Olimpijskih igara, pošto je savladala Bjanku Andresku iz Kanade u dva seta prilično rutinski - 6:3, 6:4.

Hrvatica držala stvari pod kontrolom u skoro svakom momentu, osim na samom početku dvoboja kada je uspela da ispusti servis. 

Ona je vezala seriju od pet uzastopnih gemova, koji su bili jako dugački i na kraju je dobila prvi set.

Drugi set je bio revija brejkova. Čak šest ih je napravljeno u kontinuitetu, dok je na kraju Hrvatica iskoristila drugu meč loptu.

Inače, očigledno je da Donna Vekić uživa u Parizu, jer je nedavno igrala polufinale Rolan Garosa, gde je šokantno izgubila od Džesmin Paolini u supertajbrejku trećeg seta.

Ali sada je čeka mnogo teži posao, jer udara na Koko Gof iz SAD.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()