Samo na mreži jedna protiv druge: Maja Ognjenović i Tijana Bošković u četvrtfinalu Lige šampiona

I to nije sve od predstavnika Srbije u elitnom takmičenju

09.02.2024. 15:37
  • Podeli:
Tijana Bošković i Maja Ognjenović-6512d3cb55673.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Do ove sezone su igrale zajedno i branile iste turske boje, a sada će se naći oči u oči dok ih mreža deli. Maja Ognjenović, u dresu Skandićija i Tijana Bošković, u dresu Ezačibašija igraće, jedna protiv druge, u četvrtfinalu Lige šampiona za odbojkašice.

Drugi duel igraće Koneljan, koji sa klupe vodi nekadašnji selektor Srbije Danijele Santareli, i Vakifbanke, koji predvodi aktuelni selektor Srbije Đovanija Gvidetija

Još jedan srpski derbi igraće se u četvrtfinalu Lige šampiona: Štutgart, u kom igra Jovana Mirosavljević igra protiv Fenerbahčea, za koji nastupa Bojana Drča.

Parovi četvrtfinala Lige šampiona za odbojkašice: LKS Lođ - Milano (Teodora Pušić), Štutgart (Jovana Mirosavljević) - Fenerbahče (Bojana Drča), Ezačibaši (Tijana Bošković, Jovana Stevanović) - Skandići (Maja Ognjenović), Konjelanjo (Danijele Santareli) - Vakifbank (Đovani Gvideti, Bianka Buša).

Prve utakmice, osim meča Koneljano - Vakifabank, igraju se 21. februara. Duel nekadašnjeg i sadašnjeg prvaka Evrope je 29. februara. Revanši su sedam dana kasnije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()