Sedmi dan u Parizu: Prva kreće Milica Žabić, bodrimo Novaka i Angelinu, basketaši zatvaraju program

Bogat program za srpske navijače na Olimpijskim igrama

02.08.2024. 07:00
  • Podeli:
srbija reuters-66ac0a65b9cdd.webp Foto: Reuters

Sedmi dan na Olimpijskim igrama u Parizu će doneti mnogo uzbuđenja kada su u pitanju srpski sportisti.

Naime, program će otvoriti naša džudiskinja Milica Žabić koja će se za osminu finala boriti protiv Italijanke Asje Tavano u kategoriji preko 78 kilograma. Taj meč će početi tačno u 10 sati.

Odmah iza nje sledi i prvi nastup naše atletičarke Angeline Topić na Igrama u Parizu. Ova sjajna devojka će se takmičiti u kvalifikacijama u kategoriji skok u vis od 10:15.

Nakon jučerašnje dve pobede, vreme je za novi izazov kada je u pitanju reprezentacija Srbije u basketu 3x3. Njih očekuje susret sa Leotnijom. Imaće naši momci teškog protivnika s obzirom na to da su Letonci do sada bez poraza na turniru.

Susret ove dve sjajne ekipe je zakazan za 19:05. 

Armin Sinančević će na podijum od 20:10 gde će se boriti u kvalifikacijama, disciplina bacanje kugle.

 Još jedan teniski spetktakl nas očekuje u Parizu, a to je susret najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića koji će igrati polufinalni duel protiv Italijana Lorenca Muzetija.

Ovaj susret će se igrati od 19 sati na Šatrijeu.

Program sedmog dana Olimpijskih igara u Parizu će zatvoriti basketaši koji će po drugi put na teren, a protivnik će im biti selekcija Poljske, taj meč rezervisan je za 22:05.

Obilan dan je pred nama na Olimpijskim igrama, a mi svim srpskim sportistima želimo sreću!

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()