Srpski bokseri Abasov, Ražnatović i Nazif pobedama startovali na EP

Evropsko prvenstvo u boksu održava se u hali Aleksandar Ilić u Beogradu

21.04.2024. 19:09
  • Podeli:
vahid abasov fb bokserski savez srbije-662547893c951.webp Foto: Facebook@bokserski savez srbije

Srpski bokseri Vahid Abasov, Veljko Ražnatović i Nazif Sejdi pobedama su startovali na Evropskom prvenstvu, koje se održava u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Abasov, aktuelni prvak Evrope, u kategoriji do 67 kg, savladao je Grka Koroveisisa Anastasiosa dok je Ražnatović, u kategoriji do 86 kg savladao Estonca Stivena Asa.

Veljko Ražnatović, Bokserski savez Srbije

Nazif je u kategoriji do 63,5 kg bio bolji od Usa Jigita iz Turske.

Kasnije večeras, Jovan Nikolić u kategoriji do 71 kg boksuje protiv Španca Bernarda Martineza Franka, a Dušan Veletić u kategoriji 92+kg ima priliku da pobedom protiv Ahmada Hagaga iz Austrije plasmanom u polufinale obezbedi medalju.

Nazif Sejdi, Bokserski savez Srbije
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()