Mačković žestoko udario po Veslačkom savezu: Sve ste uradili da nas sabotirate

Drama se nastavlja

01.08.2024. 16:30
  • Podeli:
martin mačković, nikolaj pimenov - 30 jul 2024 - foto Reuters-66aa17204b332.webp Foto: Reuters

Haos u Veslačkom savezu Srbije se nastavio i tokom Olimpijskih igara. Najpre je burno odreagovala veslačica Jovana Arsić, a sada se putem Instagrama oglasio i Martin Mačković.

Kako je istakao čast i zadovoljstvo mu je što je imao priliku da predstavlja Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Trka je završena, a završili smo ukupno 7. pobedom u B finalu. Naš cilj je bio da pokažemo da možemo da se takmičimo sa najboljim ekipama na svetu i mislim da smo to uradili. Ponosan sam na ono što smo postigli sa našim timom, trenerima i Nikolajem za ovo kratko vreme zajedno. Zahvalan sam im što su mi pružili ovu šansu", istakao je Mačković.

Potom se ironično obratio Veslačkom savezu Srbije.

"Takođe bih zahvalio Veslačkom savezu Srbije, koji je učinio sve što je bilo u njihovoj moći da nas zaustavi i sabotira na svakom koraku našeg puta, čak i kada smo se kvalifikovali u Lucernu", napisao je Mačković.

"Hvala vam za svu podršku i ljubav ljudi kojima je stalo do nas. Radujem se budućnosti", zaključio je Martin Mačković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()