Štake, čizma i "ćalac": Angelina Topić se oglasila emotivnom porukom iz Pariza

Mlada atletičarka je svojom hrabrošću i posvećenošću privukla pažnju javnosti i postala inspiracija mnogima

03.08.2024. 17:39
  • Podeli:
Angelina Topic AntonioAhel Ata-666b05deac8c4.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada srpska atletičarka Angelina Topić doživela je povredu tokom zagrevanja na Olimpijskim igrama u Parizu, kada je nepravilno doskočila na strunjaču, izvrnula zglob i osetila jaku bol. Kamere su zabeležile bolnu grimasu na njenom licu, ali uprkos povredi, Angelina je hrabro nastavila takmičenje.

Iako je osećala bol, Angelina je uspela da se plasira u finale, skakajući sa zavijenim zglobom. Međutim, nakon detaljnih lekarskih analiza, utvrđeno je da je povreda teže prirode, što je onemogućilo mladu atletičarku da se takmiči u finalu. Ova hrabra odluka da nastavi takmičenje uprkos povredi pokazuje njenu izuzetnu upornost i posvećenost sportu.

Pošto se povukla sa Olimpijskih igara, Angelina se oglasila na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju sa ocem Dragutinom, uz emotivnu poruku. Na slici je bila i "čizma" koja je držala povređeni zglob, dok je poruka glasila: "Volim te ćalac, hvala ti", praćena emotikonom srca. 

Ovaj gest je dobio veliku pažnju javnosti i pokazala je Angelininu zahvalnost prema podršci koju je dobila od svoje porodice u teškim trenucima.

Angelina Topić je svojom hrabrošću i posvećenošću privukla pažnju javnosti i postala inspiracija mnogima, a iako se Olimpijske igre završavaju, njen podvig će ostati upamćen kao primer izuzetne sportske volje i snage uma.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()