Stevanović: Ne postoji veća čast nego biti selektor Srbije

Pred reprezentacijom Srbije su četiri velika takmičenja na kojima je cilj osvajanje medalje, ističe novi selektor nacionalnog vaterpolo tima

19.10.2022. 13:39
  • Podeli:
Uroš Stevanović_Foto Dušan Milenković ATA Images Pixsell (2)-1666184401913.webp Foto: Dušan Milenković / ATA Images / Pixsell

Novi selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović izjavio je da je ponosan i svestan velike odgovornosti koju je preuzeo, preneo je zvanični sajt Vaterpolo savez Srbije.

Upravni odbor Vaterpolo saveza Srbije prihvatio je sinoć predlog Stručnog saveta i imenovao Stevanovića za novog selektora. On je na mestu selektora "delfina" zamenio Dejana Savića, koji je pre nekoliko nedelja podneo ostavku.

"Ne postoji veća čast nego biti selektor svoje zemlje. Ponosan sam ali i svestan velike odgovornosti koju preuzimam. Zahvalio bih se VSS i predsedniku Viktoru Jeleniću na poverenju. Obećavam veliki rad da bismo napravili atmosferu, rezultat i iskoristili ogroman potencijal ekipe na vrednostima i tradiciji vaterpola u Srbiji", dodao je Stevanović.

On je objavio šta će mu biti prvi koraci na funkciji selektora Srbije.

"U kratkom roku moram da obavim razgovore oko formiranja stručnog štaba i napravim plan i program za obaveze koje nas očekuju u narednom periodu", dodao je selektor Srbije.

Stevanović je istakao je da su pred reprezentacijom Srbije četiri velika takmičenja na kojima je cilj osvajanje medalje.

"To su Svetsko prvenstvo u Japanu, evropski šampionat u Izraelu, zatim svetski šampionat u Kataru i na kraju Olimpijske igre u Parizu", zaključio je Stevanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()