Tajger Vuds opet u problemu – optužen za seksualno uznemiravanje

Vuds je optužen da je imao seksualne odnose sa radnicom dok je bila zaposlena u njegovom restoranu u Južnoj Floridi

08.05.2023. 17:52
  • Podeli:
tiger-woods-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Erika Herman nekadašnja devojka Tajgera Vudsa je, prema navodima Si-en-ena, optužila slavnog golfera za seksualno uznemiravanje u vreme dok joj je bio poslodavac. 

Vuds je optužen da je imao seksualne odnose dok je bila zaposlena u njegovom restoranu u Južnoj Floridi, da bi je potom prisilio da potpiše ugovor o tajnosti kako ne bi bila otpuštena sa posla.

"Tajger Vuds, međunarodno poznati sportista i jedna od najmoćnijih osoba u globalnom sportu, odlučio je da ima seksualni odnos sa svojom radnicom, a zatim je, prema njenim rečima, prisilio da potpiše ugovor o tajnosti o tome ili će biti otpuštena s posla. Kad je postao nezadovoljan njihovim seksualnim odnosom, naterao je da napusti dom, zaključao je, uzeo joj novac, kućne ljubimce i lične stvari i pokušao da je natera da potpiše drugačiji dogovor o tajnosti", piše u sudskom zapisu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()