Usein Bolt u centru finansijske prevare: Sledi "češljanje" papira iz protekle decenije

Poznati Jamajčanin je primetio da postoje neslaganja na računima u investicionoj kompaniji sa kojom sarađuje deset godina

13.01.2023. 08:33
  • Podeli:
usain-bolt-john-giles-pressassociation.jpg

Usein Bolt, nekadašnji olimpijski šampion i po mišljenju mnogih najbolji sprinter svih vremena našao se u centru skandala.

On, kako su preneli mediji sa Jamajke, ostao bez nekoliko miliona dolara, zbog čega je pokrenuta istraga.

Bolt je svoj novac držao u investicionoj kompaniji po imenu "Stocks and Securities Limited", a upravo su oni pozvali policiju da joj daju informacije.

Čuveni Jamajčanin je u sredu, primetio neka neslaganja u svojim računima, a istraga će obuhvatiti period prethodne decenije:

"Bolt je uz ovu firmu bio preko deset godina. Čitav njegov dosije će biti pregledan“, naveo je Nagent Voker, Boltov menadžer.

Prvi rezultati istrage doveli su do otkrića velike prevare u koju je navodno bio uključen bivši zaposleni u ovoj firmi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()