Uspešan start Lige šampiona: Vaterpolisti Novog Beograda savladali Steauu

Prva pobeda u novoj sezoni elitnog takmičenja

08.10.2024. 20:35
  • Podeli:
vaterpolisti novog beograda vk novi beograd-6705719d7c0b1.webp Foto: VK Novi Beograd

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su večeras Steauu iz Bukurešta rezultatom 11:7 (3:3, 1:1, 2:2, 5:1), u meču prvog kola Lige šampiona.

Najefikasiniji ekipi Novog Beograda bili su Dimitrios Skumpakis i Đorđe Vučinić sa po četiri gola.

Najbolji u timu Steaue bio je Vlad-Luka Georgesku sa dva postignuta gola.

Steaua je na početku meča povela 3:0, ekipa Živka Gocića je u četvrtoj četvrtini uspela da slomi otpor gostiju iz Bukurešta i dođe do prve pobede u LŠ.

Novi Beograd će u sledećem kolu igrati protiv Oradee, dok će se Steaua sastati sa Hanoverom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()