Vaterpolista Viktor Rašović: Hrvatska je za nijansu bila bolja

Srbiju očekuje razigravanje od petog do osmog mesta

14.02.2024. 09:55
  • Podeli:
vaterpolo reprezentacija srbije vaterpolo savez-65cc7fedcc903.webp Foto: Vaterpolo savez Srbije

Vaterpolista Srbije Viktor Rašović izjavio je nakon duela sa Hrvatskom, da su hrvatski vaterpolisti bili za nijansu bolji na jučerašnjem meču.

Vaterpolisti Srbije eliminisani su sa Svetskog prvenstva, pošto ih je Hrvatska u četvrtfinalu pobedila rezultatom 15:13 (4:4, 5:5, 2:1, 4:3).

"Ostaje žal za još jednim izgubljenim četvrtfinalom. Hrvatska je za nijansu bila bolja što pokazuje rezultat. Ostaje nam da izvučemo pouke za Pariz. Želim da u što boljem izdanju završimo prvenstvo bez obzira što je jako teško o tome pričati u ovom trenutku", izjavio je Rašović, a prenosi zvanični sajt saveza.

Viktor Rašović je bio jedini vaterpolista koji je nakon završetka prokomentarisao utakmicu.

Srbiju očekuje razigravanje od petog do osmog mesta, gde je prvo čeka Mađarska. Meč se igra u četvrtak u 12.30 po našem vremenu.

Pobednik tog meča će za peto mesto igrati protiv boljeg iz dvoboja Crna Gora - Grčka. Poraženi će igrati za poziciju broj sedam.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()