Vaterpolisti gosti patrijarha Porfirija: Priređen svečani prijem za olimpijske šampione

Prijem je priređen u parohijskom domu hrama Svetog Save na Vračaru

16.08.2024. 16:43
  • Podeli:
patrijarh porfirije sa vaterpolistima, olimpijskim šampionima iz pariza - 16 avg 2024 - foto SPC-66bf62171d0a8.webp Foto: SPC

Njegova Svetost patrijarh srpski gospodin Porfirije ugostio je srpske vaterpoliste.

Olimpijski šampioni bili su gosti patrijarha Porfirija u parohijskom domu hrama Svetog Save na Vračaru. Osvajači zlatne medalje na OI proveli su lepo vreme u razgovoru sa njegovom Svetošću.

Pre tri nedelje, srpski vaterpolisti bili su jedina delegacija sportista naše zemlje pred put u Pariz, koja je posetila patrijarha Porfirija i sa blagoslovom Srpske Pravoslavne Crkve otputovala na Olimpijske igre.

Tada ih je patrijarh Porfirije ispratio sa sledećim rečima:

"Tamo gde su prisutni trud, rad, međusobna ljubav i poštovanje i Gospod će dodati svoje blagodati, pa će i rezultat biti bolji. Hvala vam što našu zemlju predstavljate u najboljem svetlu".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()