Vaterpolisti Srbije ne liče na sebe: Težak poraz od Australije na Olimpijskim igrama

Katastrofalno izdanje "delfina" u Parizu

30.07.2024. 11:35
  • Podeli:
srbija australija reuters-66a8b26fa73f3.webp Foto: Reuters

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od Australije na Olimpijskim igrama rezultatom 8:3.

U prvoj četvrtini Srbija nije uspela da postigne gol. Australija je odlično igrala u defanzivi, sjajno je neutralisale sve zamisli rivala i uspela da postigne jedan pogodak. Jedini gol Australija je postigna zahvaljujući igri s igračem više, strelac je bio Luk Pavilard.

Ništa nije bilo bolje ni u nastavku, Srbija je bila veoma loša, postigla je samo jedan gol i dozvolila Australiji čak šest pogodaka. Izuzetno neorganizovana defanziva i sjajni napadi Australije rezultovali su velikom razlikom. Dušan Mandić je postigao gol, prvi na meču protiv Australije u finišu druge deonice meča.

Australijanci su bili veoma dobri u odbrani i potom gotovo sve dobre napade iskoristili. Ništa našim timom nije išlo od ruke, a rezultat je bio 7:1.

Viktor Rašović je obezbedio prvi napad za Srbiju u poslednjoj četvrtini,a  još jedan pogodak postigao je i Dušan Mandić.

Zaigrali su vaterpolisti Srbije nešto angažovanije u odbrani, ali s druge strane u napadu nisu uspeli da kapitalizuju dobru igru koja dolazi kao prednost nakon uspešne igre ispred svog gola, ali od toga mnogo nije bilo koristi.

Rezultat na kraju meča je bio 8:3, a naše očekuje duel sa selekcijom Španije.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()