Vaterpolisti Srbije savladali Slovačku u drugom meču kvalifikacija za EP

Naredni meč vaterpolisti Srbije igraju u nedelju od 12:30 časova protiv Turske

24.06.2023. 17:43
  • Podeli:
vaterpolo-reprezentacija-srbije-andrija-prlainovic-fotoprofimedia.jpg

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas Slovačku 15:89 (3:2, 3:3, 4:2, 5:1) u drugom meču C grupe kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Istanbulu. 

Selektor Uroš Stevanović je ponovo ravnopravno raspodelio minutažu, dok se selekcija Srbije mučila sa protivnikom samo tokom prvog poluvremena. 

Najefikasniji u selekciji Srbije bili su Nikola Jakšić i Đorđe Vučinić sa tri gola. Reprezentaciju Slovačke predvodio je Marek Tkač sa takođe tri gola.

Naredni meč vaterpolisti Srbije igraju u nedelju od 12:30 časova protiv Turske, koja danas od 18 časova igra sa Velikom Britanijom.

Pobednik grupe će se direktno plasirati na Evropsko prvenstvo, kao i tri najbolje drugoplasirane selekcije iz četiri grupe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()