Vaterpolisti Zvezde poraženi u Ligi šampiona

U poslednjem kolu grupne faze Zvezda će 5. decembra ugostiti crnogorski Jadran.

21.11.2023. 20:33
  • Podeli:
vk crvena zvezda - vk ferencvaroš, vaterpolo liga šampiona, 27 okt 2023 - foto Bane T. Stojanovic ATAImages-655d09820c07b.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su od Ferencvaroša rezultatom 20:6 (4:3, 5:1, 5:0, 6:2) u meču 5. kola grupe C Lige šampiona.

U pobedi Ferencvaroša tri gola je postigao reprezentativac Srbije Dušan Mandić, koliko su dali i Erik Molnar i Čaba Vigvari. Njih trojica su bila najefikasnija kod domaćina koji je počeo da dominira u drugoj deonici i do kraja stigao do veoma ubedljive pobede.

Kod Crvene zvezde Marko Radović postigao je dva gola, a po jedan su dali Nikola Bursać, Dušan Vasić, Draško Gogov i Seman Lukas. 

Ferencvaroš je lider grupe C sa maksimalnih 15 bodova iz pet kola, drugi je splitski Jadran sa 6 bodova, dok je Crvena zvezda ostala treća sa četiri boda, dva više od Jadrana iz Herceg Novog koji ima i meč manje. 

U poslednjem kolu grupne faze Zvezda će 5. decembra ugostiti crnogorski Jadran.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()